Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ»



Με το σύνθημα Όλοι μαζί μπορούμε πολλά ο Σύλλογος τριών τέκνων Αιδηψού «Η Αγία Τριάδα» έκοψε χθες το απόγευμα την πίτα του στο café Ακταίον. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α, κα Λουκατζίκου Άννα, και ο κος Αγγελόπουλος Δημήτρης.

Τυχερές της βασιλόπιτας αναδείχθηκαν η Μαρία Μπούγα, που κέρδισε δωροεπιταγή αξίας 70€ από το Mini Market της κας Παπαδοπούλου Γιούλης στην Αιδηψό, και η Ευαγγελία Ουρανίτσα, η οποία κέρδισε δωροεπιταγή αξίας 70€ από το Quick Market στα Λ. Αιδηψού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τους στόχους του Συλλόγου, οι οποίοι μεταξύ άλλων είναι:
  • Η στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών μέσω της αξιοποίησης του υπάρχοντος νομικού πλαισίου.
  • Η κωδικοποίηση και η ανάδειξη προβλημάτων.
  • Ο συντονισμός όσων επιθυμούν να προσφέρουν στο Σύλλογο.
  • Η παρέμβαση σε όλους τους αρμόδιους φορείς.
  • Η διοργάνωση εκδηλώσεων που θα δυναμώσουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών του συλλόγου, και όχι μόνο, και θα προάγουν τον πολιτισμό.

-      Επίσης, τα μέλη ενημερώθηκαν σχετικά με την προγραμματισμένη γενική συνέλευση, την ανανέωση καρτών, τη συνδρομή τους - η οποία προτάθηκε να μειωθεί -, τα συμβεβλημένα καταστήματα για τους τρίτεκνους και την επισιτιστική βοήθεια.

Αξίζει να αναφερθεί ακόμα ότι ο Σύλλογος έλαβε θετική απάντηση στο αίτημά του προς το Δήμο όσον αφορά στη μείωση των δημοτικών τελών – ανάλογα με τα εισοδηματικά κριτήρια – σε όλες τις τρίτεκενες οικογένειες του Συλλόγου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι όλα τα ροφήματα και τα snack των παιδιών ήταν προσφορά του Συλλόγου, οι χυμοί των παιδιών ήταν προσφορά του café Ακταίον και η βασιλόπιτα του αρτοζαχαροπλαστείου Πετεβές Δημήτρης στην Ιστιαία.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου