Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ






Ανήμερα των Θεοφανείων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ο Λιμενάρχης και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Αιδηψού ενώ προηγήθηκε αγιασμός της υπηρεσίας και του νέο περιπολικού οχήματος.

Κατά την κοπή της πίτας, ο Λιμενάρχης Αιδηψού Πλωτάρχης ΛΣ, Σωτήρης Δανίκας, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ευχαρίστησε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για την επαναλειτουργία των λιμενικών σταθμών Λίμνης και Ωρεών αλλά και για τη διάθεση ενός νέου, άρτια εξοπλισμένου σκάφους -το οποίο έχει τη δυνατότητα να επιχειρεί τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα- καθώς και ενός νέου, τετρακίνητου περιπολικού οχήματος 
στο Λιμεναρχείο Αιδηψού.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε το προσωπικό για τη συνέπεια, την ετοιμότητα και την άμεση αντίδραση που είχαν σε όλα τα περιστατικά τα οποία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Ο κ. Δανίκας ευχαρίστησε επίσης την ιατρό Άννα Λουκατζίκου που ήταν πάντοτε παρούσα όταν υπήρχε ανάγκη και, τέλος, ευχήθηκε στην Περιφερειακή Σύμβουλο, Μαρία Αναγνώστου, καλή επιτυχία στο έργο της.

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και κέρδισε δύο ημέρες άδεια είναι Έφη Κούρου.

Καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου