Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΓΙΟΡΤΑΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ







Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε χθες, Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο Λ. Αιδηψού με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων του Σύλλα Αιδηψού (1990-2020).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων (basket & volley) και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών στους Δημήτρη Δημητρίου, Κωνσταντίνο Πάτρα και Ιωάννη Πέτρου για την ίδρυση του Σύλλα Αιδηψού και τη συμμετοχή τους στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και διεξήχθη εορταστικός αγώνας μεταξύ παλιών και εν ενεργεία αθλητριών του Σύλλα, οι οποίες προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο κοινό.

Οι παίκτριες που συμμετείχαν ήταν οι:

ΠΑΛΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Δημητρίου Αλεξάνδρα
Ζαχαράκη Βάσω
Καλαϊτζίδου Ραφαέλα
Καπλανάι Σάντα
Καπόλου Σιμόνα
Καρμάι Άντα
Κούτρα Λίνα
Μαρούλα Κατερίνα
Μαστρογιαννοπούλου Κατερίνα
Μπουατούροβα Ελισάβετ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Κυργιώργη Βασιλική
Κυργιώργη Ιωάννα
Λούμη Θεοδώρα
Μαργωμένου Αναστασία
Μαχαιρά Ελένη
Παπακοσμά Ελένη
Πατσούρα Ελένη
Σουλιάδη Όλγα
Τσαβόνι Βαλεντίνα
Υδραίου Μαρία-Αικατερίνη
Φώτου Ευμορφία

Στο ημίχρονο του αγώνα η πρόεδρος του Σύλλα Αιδηψού, Χριστίνα Χαλαβρεζάκη, βράβευσε το διαιτητή Χριστοδούλου Γιώργο για τα 30 χρόνια προσφοράς του ως διαιτητής καλαθοσφαίρισης.

Μετά τη λήξη του εορταστικού αγώνα, διεξήχθη διαγωνισμός τρίποντων με τη Βαλεντίνα Τσαβόνι και τον Κώστα Μαυροζούμη να φτάνουν στον τελικό, ο οποίος ανέδειξε νικήτρια τη Βαλεντίνα.

Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στις παλιές αθλήτριες του Σύλλα από τον Αντιπρόεδρο Β’, Νίκο Καπόλο, και το μέλος του Δ.Σ., Νατάσα Κούτρα, και βραβεύτηκαν 
από το Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά, οι αθλήτριες που κατέκτησαν την 3η θέση στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Επίσης, ο γενικός γραμματέας του Σύλλα, Παναγιώτης Σταύρου, βράβευσε τη Βαλεντίνα Τσαβόνι για την επιλογή της στην κορυφαία πεντάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Τέλος, η πρόεδρος του συλλόγου, Χριστίνα Χαλαβρεζάκη, βράβευσε τον προπονητή της ομάδας, Αργύρη Κουβάρα, για τη συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χρόνια Πολλά και πάντα επιτυχίες!

Ακολουθούν βίντεο με φάσεις του αγώνα και πλούσιο φωτορεπορτάζ.





































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου