Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ






Από το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Τουριστικών Καταλυμάτων Β. Εύβοιας λάβαμε και δημοσιεύουμε:


Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί, ο Σύλλογος ενοικιαζομένων τουριστικών καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας με την βοήθεια και συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας ενοικιαζομένων τουριστικών καταλυμάτων Στερεάς Ελλάδας και με την στήριξη και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από την 1η Ιουνίου έως την 10η Οκτωβρίου τίθεται σε λειτουργία δρομολογίων το λεωφορείο από Σπάτα προς Αιδηψό και περίχωρα του δήμου (και αντίστροφα).

Η γραμμή Σπάτα-Αιδηψός και περίχωρα επιδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και οφείλουμε στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσουμε θερμότατα, τον Περιφερειάρχη κ Κώστα Μπακογιάννη,τον Περιφερειακό Σύμβουλο Τουρισμού κ Ηλία Μπουρμά, τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας κ Κώστα Ρουσσόπουλο,την Αναπτυξιακή της Περιφέρειας και ιδιαίτερα τον κ Ευάγγελο Κούκουζα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοιας τον κ Φάνη Σπανό .Χωρίς τους κυρίους αυτούς-και μόνο αυτούς- δεν θα είχαμε επιτύχει τίποτα.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με λίστα επιβατών και μόνο.Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν, θα πρέπει να ενημερώσουν με mail στο edipsosfly@gmail.com την ημερομηνία, ώρα, περιοχή και αριθμό επιβατών τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αναχώρηση από Βόρεια Εύβοια, και αντίστροφα από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Διαθέσιμα για επικοινωνία και πληροφορίες είναι και τα τηλέφωνα: 6975952634 και 6988707043. Το εισιτήριο θα διατίθεται μέσα στο λεωφορείο και η τιμή είναι τελική και συμπεριλαμβάνει το ferry-boat.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για το όφελος των επισκεπτών της Βόρειας Εύβοιας και την διευκόλυνση της μεταφοράς τους.


Τιμές εισιτηρίων


Σπάτα-Αιδηψός :20 ευρω

Σπάτα-Αγιόκαμπος:23 ευρω

Σπάτα-Πύργος-Ωρεοί:25 ευρω

Σπάτα-Ιστιαία:26 ευρω

Σπάτα-Πευκί:30 ευρώ

Σπάτα-Μπάνια Γιάλτρων:25 ευρώ

Σπάτα-club Med (Γρεγολίμανο): 26 ευρω

Σπάτα-Αγιος Γεώργιος Λιχάδας:27 ευρώ

Σπάτα-Ήλια:22 ευρώ

Σπάτα-Ροβιές-Λίμνη 30 ευρώ.


Οι τιμές αφορούν σε ένα δρομολόγιο και όχι aller-retour, τα εισιτήρια εκδίδονται στην επιβίβαση και συμπεριλαμβάνουν το ferry-boat.
Email για καταχώρηση και κράτηση επιβάτη: edipsosfly@gmail.com

Μετά τιμής,

Σύλλογος ενοικιαζομένων τουριστικών καταλυμάτων Β. Εύβοιας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου