Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ




Από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:


Το συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση και στη φαντασία για τους μικρούς φίλους αλλά και για τους μεγάλους ξεκινά την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στα Λουτρά Αιδηψού. Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες της για τα «υποδεχθεί» τον «πρίγκιπα του φεγγαριού και άλλα παραμύθια» που θα οδηγήσει τους λιλιπούτειους επισκέπτες σε ένα παιχνίδι ρόλων και χρωμάτων.

«Τι θα συμβεί στον πρίγκιπα του φεγγαριού όταν θα κατεβεί στη γη; Είναι πάντα όλα όπως φαίνονται;» είναι το μυστήριο που θα «λύσει» η Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας Ράνια Ορφανάκου μαζί με τους μικρούς φίλους. Οι εκπλήξεις πολλές. Ανάγνωση παραμυθιών, ζωγραφική και φαντασία.

Κάθε Κυριακή από τις 11.30 έως τις 13.30 θα διοργανώνεται μια ξεχωριστή δράση ενώ η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 έως τις 13.30 μμ και το απόγευμα από τις 5.00 έως τις 8.00.

Στο μαγευτικό ταξίδι σας προσκαλούν η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ιστιαίας-Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α) Ιωάννης Χαρβαλιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου