Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ



Με τις ιδανικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο «Δημήτριος Ανδρίτσος» μεταξύ του Α.Ο. Αιδηψός και του Α.Ο. Καλοχωρίου/Παντειχίου για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Ευβοίας.
Ο Α.Ο. Αιδηψός συνεχίζοντας την καλή εμφάνιση που είχε στον πρώτο αγώνα νίκησε έστω και δύσκολα με σκορ 2-1 τον νεοφώτιστο Αθλητικό Όμιλο Καλοχωρίου/Παντειχίου.

Το φιλμ του αγώνα...


Πολύ δυνατά στο παιχνίδι μπήκε ο Α.Ο. Αιδηψός και ήδη στο πρώτο πεντάλεπτο είχε δύο πολύ καλά σουτ από τους Νίκο Αναγνώστου και Ηλία Στεργίου.

Στο 12΄ η ομάδα της Αιδηψού σημειώνει το 1-0 με πολύ ωραίο σουτ του Αργύρη Στεργίου.
Μετά το 15' ο 
Α.Ο. Καλοχωρίου/Παντειχίου ισορροπεί το παιχνίδι κερδίζοντας τρία κόρνερ χωρίς όμως να εκμεταλλευτεί κανένα.

Στο 25΄ έχουμε την ισοφάριση για το Καλοχώρι/Παντείχι με σκόρερ τον Ζουμπουρλή Παύλο.

Μετά από εξαιρετικό σουτ του Γκαζμέν Ντούκα στο 28' διώχνει εξαιρετικά ο τερματοφύλακας της Αιδηψού Ψαράς Νικόλαος βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 30' ο Α.Ο. Αιδηψός κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με εξαιρετική εκτέλεση ο Τίτο Μπίμπαϊ σημειώνει το 2-1 για την Αιδηψό.

Στο 36' η πρώτη κίτρινη του αγώνα για τον Ηλία Στεργίου.

Η ομάδα της Αιδηψού έκανε το ίδιο δυνατό ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49' ένα φοβερό σουτ του Χρήστου Φώτου υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Δημήτρη Δρεναφτσή σε μια πολύ ωραία απόκρουση.

Διπλή φάση στο 54' για τον Α.Ο. Αιδηψού με δύο απανωτά σουτ από τους Νίκο Αναγνώστου και Ηλία Στεργίου με το δεύτερο να καταλήγει σε κόρνερ μετά από επέμβαση του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

Καταπληκτικό σουτ του Χρήστου Φώτου στο 56' που καταλήγει κόρνερ.

Καλή στιγμή για τον Α.Ο. Καλοχωρίου/Παντειχίου στο 58' με ωραία εκτέλεση φάουλ την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αιδηψού. Στο αμέσως επόμενο δεκάλεπτο το Καλοχώρι/Παντείχι κερδίζει μέτρα έχοντας δύο καλές στιγμές με ένα φάουλ και ένα σουτ, χωρίς ωστόσο να απειληθεί η εστία της Αιδηψού.

Αλλαγή για τον Α.Ο. Αιδηψός στο 63' και ο Νίκος Γοργομάτης αντικαθιστά τον Νίκο Αναγνώστου.

Αλλαγή για τον Α.Ο. Καλοχωρίου/Παντειχίου στο 67' με τον Γιάννη Σακολόγλου να περνάει στη θέση του σκόρερ Παύλου Ζουμπουρλή.

Στο 75' ωραία κεφαλιά του Ηλία Στεργίου διώχνει ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Καλοχώρι/Παντείχι.

Αλλαγή για το Καλοχώρι/Παντείχι στο 81' ο Τουρχανάι Κ. μπαίνει στην θέση του Ντούκα. Επίσης, πραγματοποιεί τη δεύτερή του αλλαγή ο Α.Ο. Αιδηψός αντικαθιστώντας τον Μπίμπαϊ Αντριάν με τον Σαμπαϊ Εριόν.


Μεγάλη στιγμή στο 83' για τον Α.Ο. Καλοχωρίου/Παντειχίου με ωραία εκτέλεση φαούλ του Θεόδωρου Καραμπά που βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος της Αιδηψού. 

Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, το σουτ του Δημήτρη Γλύκου βρίσκει το κάθετο δοκάρι της εστίας του αντιπάλου.

Στο 90΄αλλαγή για την Αιδηψό και στον αγωνιστικό χώρο μπαίνει ο Παναγιώτης Καραγκούνης αντί του Τίτο Μπίμπαϊ. Και τελευταία αλλαγή για την γηπεδούχο ομάδα στις καθυστερήσεις και στη θέση του διακριθέντα Χρήστου Φώτου μπαίνει ο Κωνσταντίνος Παπατζίκος.



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΗΡΥΚΟΣ ΙΩΝ. / ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΑΝΤ. - ΜΟΥΡΤΙΚΑΣ ΔΗΜ.

Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

11ΑΔΑ:
ΨΑΡΑΣ ΝΙΚ., ΦΩΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΦΩΤΟΥ ΧΡ., ΚΑΠΠΕΣ ΔΗΜ., ΓΛΥΚΟΣ ΔΗΜ., ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΗΛ., ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΡΓ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚ., ΜΠΙΜΠΑΪ ΑΝΤΡ., ΜΠΙΜΠΑΪ ΤΙΤΟ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝ., ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣ., ΣΑΜΠΑΪ ΕΡ., ΚΥΡΑΙΚΟΥ ΙΩΑΝ., ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΙΧ., ΓΟΡΓΟΜΑΤΗΣ ΝΙΚ.


Α.Ο. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΟΥΡΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

11ΑΔΑ:
ΔΡΕΝΑΦΤΣΗΣ ΔΗΜ., ΓΚΑΖΜΕΝ ΝΤ., ΚΑΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝ., ΙΣΣΑΡΗΣ ΔΗΜ., ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΠΕΡ., ΔΑΜΠΑΝΗΣ ΜΙΧ., ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣ., ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ ΠΑΥ., ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ ΧΡ., ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΘΕΟΔ., ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
ΤΟΥΡΧΑΝΑΪ ΚΛ., ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΧΡ., ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝ., ΤΣΑΡΤΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΖΖΟΛΙ ΚΡ., ΣΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝ.

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου