Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ





Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Ευβοίας ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα της ΤΡΙΑΔΑΣ και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα με σκορ 2-3. 


Το φιλμ του αγώνα... 

Ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο πρώτο 15λεπτο είχε μια πολύ καλή στιγμή μετά από κόρνερ του Τίτο Μπίμπαϊ και ασθενής απόκρουση της άμυνας της Τριάδας. Ο Νίκος Αναγνώστου έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο με δυσκολία απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Η ομάδα της Τριάδας αντέδρασε και πίεσε χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Κυριακού.
Στο 35' σε μια φάση διαρκείας ο Αντριάνο Μπίμπαϊ με κοντινή προβολή έκανε το 0-1 για τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ. 
Και στο 40’ ο Αργύρης Στεργίου έκανε ένα πολύ καλό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Μετά μετά από 4 λεπτά σε ένα κακό ελεύθερο του Κυριακού και μια αμυντική αδράνεια στη συνέχεια έγινε το 1-1 από τον Χασάνδρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριάδα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 58’ με τον Μουζουσίδη να γυρίσει το παιχνίδι κάνοντας το 2-1. Η ΑΙΔΗΨΟΣ αντέδρασε και στο 65' είχε μετά από κόρνερ του Νίκου Αναγνώστου δοκάρι σε κεφαλιά του Ηλία Στεργίου.
Στο 70’ του αγώνα ο Χρήστος Φώτου μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι για την Αιδηψό. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Τίτο Μπίμπαϊ, ο οποίος έκανε το 2-2.
Η ΑΙΔΗΨΟΣ αύξησε την πίεσή της και στο 75’ μετά από σέντρα του νεοεισελθέντος Παναγιώτη Καραγκούνη, ο Χρήστος Φώτου έπιασε την κεφαλιά, η οποία βρήκε το δοκάρι του Μωραΐτη. Στην επαναφορά ο Αργύρης Στεργίου με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 2-3. 
Στη συνέχεια η Τριάδα προσπάθησε να αντιδράσει αφήνοντας κενούς χώρους, τους οποίους η ΑΙΔΗΨΟΣ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί με τον Τίτο Μπιμπάι να σημαδεύει το δοκάρι του Μωραΐτη και μια πολύ καλή αντεπίθεση με τον Ηλία Στεργίου να κάνει το σουτ αουτ.
Η Τριάδα στα τελευταία λεπτά άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Κυριακού ήταν εκεί να αποκρούσει την κεφαλιά του Κεραμίδα και στα επόμενα λεπτά ο Ταψής δεν σημάδεψε σωστά σε δύο περιπτώσεις. 

Έτσι η ΑΙΔΗΨΟΣ έκανε την πρώτη νίκη στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Δελτίο Τύπου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου