Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 26ο ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ





Συνεδριάζει τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη (δείτε εδώ). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά τη συνεδρίαση είναι και το εξής θέμα:

Εν μέρει ακύρωση και τροποποίηση της απόφασης της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), με θέμα:΄΄ΛΙΜΕΝΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ, ΕΥΒΟΙΑΣ : «Χρήσεις γης και όροι δόμησης χερσαίας ζώνης λιμένα Λουτρών Αιδηψού»΄΄. 

Θέμα για το οποίο θέλησε να παρέμβει το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΝΕ Α.Ε. και πρώην αναπληρωτής διευθύνοντος συμβούλου, Γιάννης Τσιρογιαννίδης, εκδίδοντας το παρακάτω δελτίο Τύπου:


Διαβάζοντας τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας Αιδηψού που αφορούν στην συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018 και ειδικά για το υπ' αριθμόν 26 θέμα είμαι υποχρεωμένος ως πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΝΕ Α.Ε και πρώην αναπληρωτής διευθύνοντος συμβούλου να αναφέρω τα παρακάτω:

1. Την ΕΣΑΛ του λιμανιού των Λ. Αιδηψού την υλοποίησε ο ΟΛΝΕ Α.Ε λόγω αρμοδιότητας (με ενέργειες στα συναρμόδια υπουργεία και ύστερα από χρονοβόρες διαδικασίες) και ΟΧΙ η δημοτική αρχή (αναρμόδια). 

2. Υπάρχει απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΝΕ ΑΕ για ακύρωση -τροποποίηση της; 

3. Τι ενοχλεί την δημοτική αρχή στην υπάρχουσα ΕΣΑΛ και τώρα μετά από τρία χρόνια αντιδρά; 

4. Η ακύρωση -τροποποίηση της υπάρχουσας ΕΣΑΛ φρενάρει την υλοποίηση της Πύλης διαβατηριακού ελέγχου και των υδατοδρομίων.

Πιστεύω ότι οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι θα βοηθηθούν με τα παραπάνω ώστε η ψήφος τους να έχει ορθολογισμό και να είναι νομότυπη.

Λ. Αιδηψού 20-10-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου