Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ - ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ





Από τον αναγνώστη μας κ. Χρήστου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Συνέβη και αυτό στην Αιδηψό μας. Χθες ημέρα Παρασκευή, 10.11.2017 και ώρα 17:30 περίπου αγέλη αδέσποτων σκυλιών επτά τον αριθμόν επετέθησαν, κυριολεκτικά όρμισαν, στην Κυρία Ιωάννα Καζάλα στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Εθνικής Αντιστάσεως έξω από το ξενοδοχείο ΛΗΤΩ. (Μια άλλη αγέλη αδέσποτων κινείτε στην περιοχή μεταξύ των οδών Φιλελλήνων, Θερμοποτάμου, Ομήρου)

Η Κυρία Καζάλα είχε ξεκινήσει τον απογευματινό τακτικό περίπατο όταν ξαφνικά βρέθηκε κυκλωμένη από τα σκυλιά. Εντελώς απρόσμενα της επετέθησαν δύο από την αγέλη, το ένα στο ύψος του δεξιού ώμου της και το άλλο τραβώντας το αριστερό μπατζάκι του παντελονιού το οποίο και έσκισε.

Η Κα. Ιωάννα άρχισε να καλεί σε βοήθεια χωρίς αποτέλεσμα και μη χάνοντας την ψυχραιμία της άρπαξε μια καρέκλα από το πεζοδρόμιο του ξενοδοχείου ΛΗΤΩ την οπoία και πέταξε προς την αγέλη με αποτέλεσμα η αγέλη να σκορπίσει. Κάποια από τα σκυλιά είχανε λουρί στο λαιμό που δείχνει ότι κάποτε να ανήκαν σε κάποιους. Τώρα ίσως εγκαταλειμμένα και ίσως πεινασμένα άρχισαν να ορμούν ........ με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό !!!!

Το περιστατικό καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας στα Λ. Αιδηψού.

Οι όποιοι υπεύθυνοι στο ζωόφιλο κομμάτι του Δήμου ας φροντίσουν, σχετικά, ξέρουν.
Ξέρουν ???

Ας προλάβουν λοιπόν πριν αρχίσουν να φροντίζουν οι απλοί πολίτες τα πεινασμένα σκυλάκια όπως πολύ καλά ξέρουν.

Κάποτε ....παλιά, για τα αδέσποτα υπήρχε ο ΜΠΟΓΙΑΣ, τώρα υπάρχουν οι ευαίσθητοι των φιλοζωικών οργανώσεων. Επί το έργον λοιπόν.

Χρ. Κ. Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου