Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ




Στην παιδική χαρά της Αιδηψού αναφέρθηκε ο κος Γιάννης Τσελίκας την Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016, στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» του Ράδιο Ιστιαία, διαβάζοντας δημοσίευμα τοπικού ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης σχετικό με τη μεταφορά της παιδικής χαράς Λουτρών Αιδηψού στο Πάρκο και με το ότι ο ΟΛΝΕ ζητά να εκμεταλλευτεί τη χερσαία ζώνη που του ανήκει. 

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο Αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας, κος Τσιρογιαννίδης Γιάννης, διευκρινίζει μέσω του EdipsosPost:

Πράγματι, από τη δυτική πλευρά της πρώην παιδικής χαράς «Λιμάνι 1999» ένα τμήμα εδάφους τριγωνικού σχήματος ανήκει στη χερσαία ζώνη του λιμένα Λ. Αιδηψού (χώρος ΟΛΝΕ Α.Ε.). Η πρώην διοίκηση του ΟΛΝΕ Α.Ε. και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, κος Τσέργας, είχε στείλει στο Δήμο επιστολή σχετικά με τη λειτουργία της παιδικής χαράς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (πιστοποίηση καταλληλότητας κλπ.). 

Ουδέποτε ο ΟΛΝΕ Α.Ε. ζήτησε το χώρο από το Δήμο. 

Τώρα όμως που γκρεμίστηκαν τα όργανα-παιχνίδια και δεν θα λειτουργήσει ξανά η παιδική χαρά, ο ΟΛΝΕ Α.Ε. πρέπει να καθαρίσει το χώρο που του ανήκει προς αποφυγή ατυχήματος - τραυματισμού των διερχομένων και κυρίως των παιδιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου