Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2016




Από το Σύλλογο Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Με την σημαντικότερη Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2016 να κλείνει τις πύλες της στις 20/11/2016, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού συμμετείχε με το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο είχε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Με μεγάλη συμμετοχή Συλλόγων, επιχειρηματιών πετύχαμε μια δυνατή εμφάνιση και με logo όλοι μαζί μπορούμε αναδείξαμε τις ομορφιές κάθε γωνιάς της Στερεάς καθώς και της Βόρειας Εύβοιας με επίκεντρο την Αιδηψό.

Πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένα ραντεβού B2B με πράκτορες και πρωταρχικός μας στόχος ήταν η ανάδειξη της περιοχής μας, σε συνδυασμό με τον πλούτο που διαθέτουμε που δεν είναι άλλος από το Ιαματικό νερό μας.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη Κώστα που μας έδωσε την ευκαιρία προβολής μας από το περίπτερο της Περιφέρειας, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κοντζιά Γιάννη που ήταν εκεί από την πρώτη μέρα της έκθεσης και μαζί μας σε όλα τα Β2Β που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και την κ. Λιάσκου Μαριάννα η οποία οργάνωσε τα ραντεβού.

Σαν Σύλλογος συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος μας και κοιτάμε μόνο τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ώστε να ενισχυθεί η οικονομική ζωή της περιοχής μας.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου