Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ "ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΙΑ"





Από την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α και Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αιδηψού, κα Άννα Λουκατζίκου, λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Για άλλη μια φορά αναγκαζόμαστε να διευκρινίσουμε τα αυτονόητα...

•Στη συγκεκριμένη υπόθεση που αναφέρεται ο κ.Κυρπισλιδης τόσο η Δήμαρχος όσο και η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α δεν είναι μηνυτές ούτε κατήγοροι. Μετά από την καταγγελία και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της πρώην Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.ΙΑ. Ως εκ τούτου, στο ποινικό δικαστήριο, η εκπροσώπηση της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α με δικηγόρο (παράσταση πολιτικής αγωγής) δεν είναι προαπαιτούμενο αλλά και η παρουσία του στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα προσέφερε επιπλέον όφελος στην επιχείρηση.


• Οι μάρτυρες που παρίστανται στο δικαστήριο δεν χρίζουν νομικής στήριξης.


• Το χρηματικό ποσό της υπεξαίρεσης για το οποίο κατηγορείται η πρώην Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α διεκδικείται από την επιχείρηση στο Αστικό Δικαστήριο, την άνοιξη του 2017, και με δικηγόρο την Κα Κιαπεκάκη.


• Οι ενέργειες της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. σε δικαστικές διαμάχες και όχι μόνο δεν είναι αυθαίρετες, αλλά αποτέλεσμα συνεργασίας με δικηγόρο.


Στους "υπέρμαχους" του δημοσίου συμφέροντος τονίζω οτι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η συκοφάντηση καθώς και η κάθε προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης θίγει τόσο το συμφέροντα των δημοτών όσο και την αξιοπρέπειά τους. Μαζί με τις ποινικές συνέπειες που επισύρουν τέτοιες πρακτικές εγείρονται και ζητήματα ηθικής...


Άννα Λουκατζικου, Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου