Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ NOSTOS GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO



Από το Σύλλογο Ξενοδόχων Λ. Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Διοργανώθηκε στην Ναύπακτο 14 – 17 Οκτωβρίου η Nostos Greek Alternative Tourism Expo, η πρώτη Τουριστική Έκθεση στην Ελλάδα με κύριο αντικείμενο τον εναλλακτικό τουρισμό. Οι ομιλητές στράφηκαν κυρίως ώστε να δοθεί έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στην έκθεση παρευρέθη ο Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο κα. Φώτου Ελένη με το περίπτερο του ΔΙΑΜ ( Δίκτυο Ιαματικών Πηγών Στερεάς Ελλάδας), στο οποίο πρόεδρος είναι η κα. Λίνα Ευσταθίου και έδρα του Δικτύου είναι η Αιδηψός, ως ο αρχαιότερος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης.

Η κα. Φώτου είχε προγραμματισμένα ραντεβού Β2Β με πράκτορες διαφόρων χωρών. Στόχος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού ήταν η ανάδειξη της περιοχής μας, σε συνδυασμό με τον πλούτο που διαθέτουμε που δεν είναι άλλος από το Ιαματικό νερό μας.

Η Τουριστική Έκθεση της Ναυπάκτου έκλεισε σήμερα τις πύλες της με μεγάλη επιτυχία και τονίζουμε πως υπήρξαν σημαντικές επαφές με ξένους Τουριστικούς Οργανισμούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου