Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ



Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Αιδηψού, κας Άννας Λουκατζίκου, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Λ. Αιδηψού, άτυπη συνάντηση του Τοπικού Συμβουλίου Αιδηψού με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρών Αιδηψού και πωλητές-εκπροσώπους της λαϊκής αγοράς.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συμφωνηθεί κοινή πρόταση, όσον αφορά στην νόμιμη ίδρυση και τον τρόπο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, η οποία θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016, με το θέμα της λαϊκής αγοράς Αιδηψού να είναι τρίτο στη λίστα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο «Επί εγγράφου του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε.Ευβοίας, με αρ.πρωτ.8046/13-10-2016, με θέμα: "Ζητούνται διευκρινίσεις"».

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να προταθεί η λαϊκή αγορά
να λειτουργεί κατά τους χειμερινούς μήνες 1 ημέρα την εβδομάδα, και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή, και κατά τους θερινούς μήνες, δηλαδή από Ιούνιο έως και τέλος Σεπτεμβρίου, 6 μέρες την εβδομάδα. Όσον αφορά στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς, αυτός θα παραμείνει ο ίδιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου