Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΙΔΗΨΟΥ




Από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομών Ευβοίας, Βοιωτίας, Ν.Α. Φθιώτιδας λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:


Την 19-10-2016 και ώρα 10:00 επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Αιδηψού ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Λιμενάρχη Αιδηψού και Πρόεδρο της Ένωσής μας Πλωτάρχη Λ.Σ. ΔΑΝΙΚΑ Σωτήριο, για θέματα που αφορούν την δραστηριότητα στους τομείς ευθύνης μας στην Β. Εύβοια και για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Εξέφρασε την ικανοποίηση και τον θαυμασμό του για το έργο που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην περιοχή σε πολύ σημαντικούς τομείς όπως την ασφάλεια, την αστυνόμευση, την εξυπηρέτηση των πολιτών και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες με ελλιπή μέσα και εξοπλισμό. Παράλληλα ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε επιχειρησιακά μέσα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Λιμενικού Σώματός στην Εύβοια και γενικότερα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν: Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Αιγαίου, π. Υπουργός και Βουλευτής Ευβοίας Ν.Δ. Κος Σίμος ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Κος Φάνης ΣΠΑΝΟΣ, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος Κα ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ασημίνα, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Αθλητισμού – Πολιτισμού κ.κ. ΚΟΝΤΖΙΑΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Ένωσης Π.Σ.Ε. Κος ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ Γεώργιος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Π.Σ.Ε. Κος ΒΟΥΡΔΑΝΟΣ Δημήτριος, η Δήμαρχος του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού Κα ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ -ΣΠΑΝΟΥ Ελένη και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. ΄΄Ο.Λ.Ν.Ε. Α.Ε.΄΄ Κος ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Ιωάννης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Κο Φάνη ΣΠΑΝΟ για την πολύ σημαντική συμβολή-συνδρομή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος με πλωτά και χερσαία μέσα, στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Λίμνη Ευβοίας σε άψογη συνεργασία με την Πολιτική Προστασία Ν. Ευβοίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την ΕΛ.ΑΣ. και τις συναρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς.

Ο Λιμενάρχης Αιδηψού και Πρόεδρος της Ένωσής μας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΔΑΝΙΚΑΣ Σωτήριος ευχαρίστησε για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον τον Κο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και όλους τους παρευρισκόμενους.

Χαλκίδα 20 – 10 – 2016
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΑΝΙΚΑΣ Σωτήριος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΒΕΛΑΣ Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου