Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ



Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας (δείτε ΕΔΩ), ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κος Κώστας Μπακογιάννης, θα βρίσκεται στην περιοχή μας την Τετάρτη και την Πέμπτη, 19 και 20 Οκτωβρίου 2016.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του, ο κος Μπακογιάννης θα παρευρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ιστιαίας - Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 19 του μηνός Οκτωβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, είναι:

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1) Επί αίτησης της Δ.Σ.Κας Αναστασίας Φουρνάρη, με θέμα: "Παραίτηση από Επιτροπή Εξέτασης Αιτήσεων Πολιτών για μείωση Δημοτικών Τελών".

2) Επί της υπ’ αριθμ.262/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: "Συγκρότηση Επιτροπής εξέτασης-αξιολόγησης ενστάσεων & προσφυγών για τις δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και γενικών υπηρεσιών για το έτος 2016 βάσει του Ν.4412/2016".

3) Επί εγγράφου του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε.Ευβοίας, με αρ.πρωτ.8046/13-10-2016, με θέμα: "Ζητούνται διευκρινίσεις".


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


(εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος, στο 6ο θέμα ο Δ.Σ.κ.Κων/νος Παπαδόπουλος και στο 7ο θέμα η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. Κα ΄Αννα Λουκατζίκου).

4) Έγκριση μετάβασης εκπροσώπου του Δήμου, για συμμετοχή στο ευρωπαϊκό έργο με τον τίτλο «Συμμετοχή χωρίς αποκλεισμούς-ανταλλαγή καλών πρακτικών και δικτύωση (Βe:in)» στις 22-25 Οκτωβρίου 2016 και διάθεση πίστωσης για την μετάβαση του εκπροσώπου.

5) Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με επιστροφή χρημάτων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

6) Έγκριση πληρωμής δαπάνης από εκτέλεση κοινωφελούς έργου στην Τ.Κ.Καστανιώτισσας, από το λογαριασμό του Κληρ.Συμεών Τσακιρίδη και πληρωμή φόρων Κληρ/τος (ΕΝΦΙΑ, κ.λ.π.).

7) Εισηγητική Έκθεση για την τεκμηρίωση εσόδων-εξόδων της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου