Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΣΗΣ: ΤΟ «ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ NEWS» ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Από το γραφείο του κου Ηλία Πετσή λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ενώ θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή από το σώμα η αίτηση παραίτησης μου από τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, η κυρία Ευσταθίου και το "Ευσταθίου news" αναφέρθηκαν σε μια απαντητική επιστολή έπειτα από αίτημα του Δήμου, από το ΥΠ.Εσωτερικών όπου καμία αξία δεν έχει μιας και μόνο η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας είναι η από το νόμο αρμόδια και έχει ήδη απαντήσει απορρίπτοντας την προσφυγή από πολίτη κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν είχε κάνει δεκτή την πρόταση της κυρίας Ευσταθίου για αντικατάσταση μου από τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Η διαστρέβλωση της αλήθειας και η πιθανή ζημία που προκαλείται από αυτή είναι πράξη με την οποία θα ασχοληθούν τα αρμόδια δικαστήρια.

"Ευσταθίου news" όχι μόνο με "πειραγμένες
" φωτογραφίες αλλά και με ψεύδη και παραπληροφόρηση κυρία Ευσταθίου.

Τα δύο χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης του τόπου πρέπει να σας απασχολούν, μιας και οι φωτογραφίες από μόνες τους δεν λύνουν τα τεράστια προβλήματα που προκαλούνται στον τόπο από την αναποτελεσματικότητά σας.

Καλές οι "βόλτες" με δαπάνες των δημοτών, αλλά να φέρνουν και αποτελέσματα.

Αυτά επί του παρόντος, τα υπόλοιπα για εσάς και τους εντολοδόχους σας θα τα μάθατε από τη δικαιοσύνη και θα είναι πολύ σύντομα.


Ηλίας Πετσής
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Νέα Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου