Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ, ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑΑπό το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Καρποφόρησαν οι επίμονες και συνεχείς προσπάθειες του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού με αποτέλεσμα την επαναλειτουργία των ΙΕΚ Ιστιαίας, μετά από αναμονή 20 ετών.

Η λειτουργία των ΙΕΚ Ιστιαίας, ξεκινά άμεσα από την εφετινή Διδακτική Περίοδο στις παρακάτω ειδικότητες:

  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ -ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ- ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
Οι ηλεκτρονικές υποβολές των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν μετά από διαδικασία επιλογής,στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων, που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2016Β, αρχίζουν από τη Δευτέρα 5/9/2016 και ώρα 14:00 και τελειώνουν, χωρίς να δοθεί παράταση, την Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 14:00.

Ηλεκτρονική υποβολή: https://diek.minedu.gov.gr. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αφού κάνετε την ηλεκτρονική υποβολή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6937198686 έτσι ώστε να συλλεχθούν τα στοιχεία της υποβολής σας από το Δήμο για να μπορεί να σας ενημερώσει για την οποιαδήποτε εξέλιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου