Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΛΙΜΝΗ



Σύσκεψη συντονισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016, στην αίθουσα σύσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Λίμνης παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα όπου αποφασίστηκε η Λίμνη να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να ενισχυθεί η παροχή άμεσης βοήθειας για την αποκατάσταση των ζημιών από την πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη συμμετείχαν 
μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός, ο Βουλευτής Ευβοίας Τάσος Πρατσόλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, οι υπαρχηγοί του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγοι Βασίλειος Καπέλιος και Αθανάσιος Σερεντέλλος, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, ο Λιμενάρχης Λ. Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο Δήμαρχος Χρήστος Καλυβιώτης, οι διευθυντές της Π.Υ. και του Δασαρχείου, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας.

Το αίτημα, που υπέβαλλε ο δήμαρχος κος Καλυβιώτης, θα γίνει δεκτό μόλις υποβληθεί και επίσημα μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Επίσης, στη σύσκεψη αναφέρθηκε ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί από την Κυριακή, αλλά η επαγρύπνηση πρέπει να είναι συνεχής διότι οι άνεμοι αναμένεται να ενισχυθούν τις μεσημβρινές ώρες.


Τελευταία ενημέρωση 01.08.2016, 13:12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου