Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ «ΚΥΜΑ»Άλλη μια όμορφη έκθεση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016, στο αναγνωστήριο ΚΥΜΑ στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ιστιαίας-Αιδηψού.

Αυτή τη φορά το στολίδι της πόλης μας, το ΚΥΜΑ, φιλοξένησε παραδοσιακά ελληνικά κοσμήματα τα οποία, όπως μας ανέφερε ο κύριος Ραμιώτης, είναι εμπνευσμένα και βασισμένα στην παράδοση των προγόνων μας, φτιαγμένα με μεράκι, υπομονή και αφοσίωση.
Η έκθεση περιελάμβανε παραδοσιακά ελληνικά κοσμήματα όπως γιορντάνια, κεφαλόκομπτσες, μπαλτσούδες, καρφίτσες, σκουλαρίκια, βραχιόλια και πολλά άλλα κατασκευασμένα από υλικά όπως αρζαντό, μπρούτζο ή ασήμι.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το ελληνικό παραδοσιακό κόσμημα μπορούν να επισκεφθούν το εργαστήριο του κ. Ραμιώτη Χρυσός και Τέχνη στην Ιστιαία.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, 10 Αυγούστου, το ΚΥΜΑ όπου θα γίνει παρουσίαση της τοπικής ενδυμασίας της Αιδηψού από την κ. Ασημίνα Ντέλιου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου