Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ



Από το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Τα πικρόχολα σχόλια της κας Παπαδάκη Παπανδρέου δεν εκπλήσσουν τους Δημότες μας. Από μόνα τους αποδεικνύουν τις πραγματικές προθέσεις αυτών, που θυσιάζουν την προκοπή και ανάπτυξη του τόπου μας στο βωμό της εξυπηρέτησης των προσωπικών φιλοδοξιών και πολιτικών συμφερόντων.
Η ψευδής αναφορά περί πολιτικού μέντορα αποδεικνύει και τον πραγματικό της χαρακτήρα ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την ευθυκρισία του Λαού της Βορείου Ευβοίας που της έδωσε τη θέση που της άξιζε στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές. Πέραν των καταγγελιών της, των δηλώσεων για την δημιουργία κακοπροαίρετων εντυπώσεων και της απουσίας της από την περιοχή μας, να μας πει η κα Παπαδάκη Παπανδρέου, τι έχει προσφέρει έως τώρα στον τόπο μας με την παρουσία της στα Δημοτικά μας δρώμενα, μήπως το απόλυτο ΜΗΔΕΝ!
Σε ότι αφορά την προσπάθεια λειτουργίας της ακτοπλοϊκής γραμμής Πευκί-Βόλος-Β. Σποράδες, θέλουμε να βεβαιώσουμε του Δημότες μας ότι η Δημοτική μας αρχή καθώς και όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της περιοχής μας, έκαναν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την επίτευξη του στόχου, χωρίς να κινούνται σε σκιές για τις οποίες η κα Παπαδάκη Παπανδρέου οφείλει να μας αποκαλύψει για το τι γνωρίζει και το τι εννοεί, καθώς όταν κινείσαι μέσα στη σκιά, τότε γνωρίζεις τι υπάρχει μέσα σε αυτή.
Η Δημοτική Αρχή του τόπου μας δεν ταλαντεύεται και δεν κλονίζεται από τέτοιου είδους συμπεριφορές και καταγγελίες που συνεχώς θα πέφτουν στο κενό. Είναι και θα είναι συγκεντρωμένη στην επίλυση των χρόνιων και συσσωρευμένων προβλημάτων για την εξυπηρέτηση των Δημοτών, των συνανθρώπων μας που ζουν σε αυτή την ευλογημένη περιοχή.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου