Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ



Στις 10.40 κατέφθασε σήμερα Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016, στο λιμάνι της Αιδηψού με το φέρρυ μποτ «Δημήτριος» ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφεριεάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.
Στην Αιδηψό τον υποδέχτηκαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπάνος, o Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Κοτζιάς, o Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αργύρης, ο Λιμενάρχης Λ. Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο Διοικητής του ΑΤ Αιδηψού Τρίγκας Δημήτρης, η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ιστιαίας - Αιδηψού της Νέας Δημοκρατίας Αναστασία Σίδερη μαζί με στελέχη της Οργάνωσης, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας Γιάννης Τσιρογιαννίδης.

Αφού χαιρέτησε τον κόσμο, κατευθύνθηκε με τα πόδια στο ΚΥΜΑ Αιδηψού όπου τον υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αιδηψού, Άννα Λουκατζίκου, τον ξενάγησε στο χώρο του πρόσφατα ανακαινισμένου Κύματος και τον ενημέρωσε σχετικά με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που γίνονται σε αυτό. Κατόπιν, στο ΚΥΜΑ κατέφθασε και η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου και αφού χαιρετήθηκαν με τον κ. Μητσοτάκη του παρέδωσε αναμνηστικό βιβλίο με τίτλο «Περιπλανήσεις στο χώρο και στο χρόνο Βόρεια Εύβοια».

Κατά την επίσκεψη στην πόλη μας, ο κος Μητσοτάκης συνομίλησε και έβγαλε φωτογραφίες με κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο κος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Β. Εύβοια για να επισκεφθεί τις πυρόπληκτες περιοχές.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει:

10:30 Άφιξη στα Λουτρά Αιδηψού από Αρκίτσα.
11:00 Επίσκεψη στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στις Ροβιές.
12:00 Μετάβαση στις πυρόπληκτες περιοχές (Λίμνη, Κατούνια, Μονή Γαλατάκη)
13:30 Σύσκεψη με παράγοντες της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και φορείς των πυρόπληκτων περιοχών, στο κτίριο Μελά, στην παραλία της Λίμνης.
Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα επισκεφθεί το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας.











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου