Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ...
Τσιμεντένια κολονάκια κατά μήκος του πεζοδρομίου του Υδροθεραπευτηρίου του Ε.Ο.Τ. αντίκρυσαν σήμερα το πρωί, 10 Αυγούστου 2016, οι πολίτες της Αιδηψού 


Το EdipsosPost, επικοινώνησε με την Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αιδηψού, κα Άννα Λουκατζίκου, η οποία μας δήλωσε ότι τα κολονάκια δεν έχουν τοποθετηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, πως ο Δήμος είναι αντίθετος με την συγκεκριμένη αυθαιρεσία και πως έχουν κινηθεί διαδικασίες αποκατάστασης στέλνοντας σχετικό έγγραφο στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Πληροφορηθήκαμε ότι τα κολονάκια τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία πολίτη με τον οποίο, εν συνεχεία, επικοινωνήσαμε και μας ανέφερε ότι προέβη σε αυτήν την ενέργεια διότι ο αγωγός ιαματικού νερού που βρίσκεται κάτω από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο και τροφοδοτεί 4 υδροθεραπευτήρια της περιοχής καταστρέφεται συνεχώς εξαιτίας του βάρους των οχημάτων που σταθμεύουν επάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να διακόπτεται η τροφοδοσία ιαματικού νερού προς τα υδροθεραπευτήρια.

Βέβαια, πριν προβούμε σε οποιεσδήποτε ενέργειες που ενδεχομένως να αλλάζουν την εικόνα και την αισθητική της πόλης μας ή να αποτελούν ακόμα και αυθαίρετη πράξη, καλό είναι να απευθυνόμαστε στις αρμόδιες αρχές, σε αυτήν την περίπτωση στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού, ώστε να βρεθεί λύση από κοινού στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, και όχι να πράττουμε αυτοβούλως.

Εν τέλει, μετά την άμεση αντίδραση της Αντιδημάρχου, η οποία ζήτησε την απομάκρυνση και αποκατάσταση με έξοδα του πολίτη, τα κολονάκια ξηλώθηκαν και το πεζοδρόμιο αποκαθίσταται.


Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι το ίδιο άμεσα και με τον ίδιο ζήλο η Δημοτική Αρχή θα φροντίσει και για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα υδροθεραπευτήρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου