Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ




Από το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Κορυφαία προτεραιότητα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, αποτελεί η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του προικισμένου τόπου μας και ιδιαίτερα της πιο ιστορικής ευρωπαϊκής λουτρόπολης. Της Αιδηψού.

Η αναβίωση της παλιάς τουριστικής αίγλης που απολάμβανε η Αιδηψός, μέσα από την ανασύσταση της εντυπωσιακής εικόνας της Λουτρόπολής μας, αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Δήμου και προσωπικό όραμα της Δημάρχου κ. Λίνας Ευσταθίου.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, έγινε πρόσφατα συνάντηση της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Γεώργιο Τερζάκη. Κλιμάκιο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, επισκέφθηκε άμεσα την Αιδηψό και περιηγήθηκε στα υπό αξιοποίηση κτίρια, υπό την προσωπική εποπτεία της Δημάρχου κ. Ευσταθίου και της Αντιδημάρχου κ. Λουκατζίκου. Συμμετείχε ο επί κεφαλής της Διεύθυνσης Αξιοποίησης και Ανάπτυξης ΕΤΑΔ, αρχιτέκτων - πολεοδόμος κ. Βασίλειος Κουτσοβασίλης.

Κοινός στόχος η άμεση και ορθή αξιοποίηση αυτής της πολύτιμης από κάθε άποψη Δημόσιας Περιουσίας και η εκ νέου επιστράτευσή της στους αγώνες του Δήμου μας για τουριστική και οικονομική ανάπτυξη.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου