Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ




Συμβούλιο πραγματοποίησαν χθες, Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 19.00, οι εκπρόσωποι της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε., παρουσία εννέα μελών της 11μελούς επιτροπής.

Σκοπός της συνάντησης των μελών ήταν, πρώτον, να αποφασιστεί ποια από τα 11 μέλη θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ, κο Τερζάκη, την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 12.00, όπου θα συζητήσουν την παραχώρηση και εκμετάλλευση της πλαζ της Αιδηψού και, δεύτερον, να καθοριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε. στα επόμενα βήματά της.

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΙΔΗΨΟΥ να εκπροσωπήσουν 
στο ραντεβού με τον κο Τερζάκη τα μέλη κος Κοκκαλιάρης Άκης, κος Λογοθέτης Τζανακάκης, κος Παπαδόπουλος Θεόδωρος και κος Γιάννης Αναστασίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με τη Δήμαρχο του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, κα Λίνα Ευσταθίου, στο Δημαρχείο της Αιδηψού όπου θα συζητήσουν την πιθανότητα μιας μεταξύ τους συνεργασίας καθώς και τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, και η κυρία Λίνα Ευσταθίου έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί την ίδια ημέρα, πριν από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε., τον κο Τερζάκη, δηλ. την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 10.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου