Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΧΑΡΤΙΝΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



Από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ιστιαίας - Αιδηψού:


ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΚΤΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…

Η σκέψη είναι απλή και ταυτόχρονα ουσιαστική.
Προσπαθούμε όλοι μαζί για την καθαριότητα των παραλιών και απολαμβάνουμε εμείς και τα παιδιά μας την θάλασσα και τις παραλίες.
Παράλληλα βελτιώνεται το τουριστικό προσφερόμενο “προϊόν”,τόσο απαραίτητο για την τοπική οικονομία.
Ο γενικότερος περιβαλλοντικός σχεδιασμός της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης προβλέπει μέσα από στοχευμένες δράσεις την ενίσχυση τόσο της περιβαλλοντικής συνείδησης (επικοινωνία και ανάλογα προγράμματα με τα σχολεία) όσο και την ενεργοποίηση- συμμετοχή των διαφόρων φορέων, των συλλόγων και των πολιτών του δήμου, στα ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον.
Με βάση αυτό το σκεπτικό η ΔΗΚΕΙΑ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πύργου “Αναγέννηση”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλίων, η ομάδα Agios Culture Club, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής, ένωσαν τις δυνάμεις τους και στέλνουν κοινό μήνυμα περιβαλλοντικής δράσης.
Συμμετέχοντας από κοινού στην εκτύπωση και την διανομή της πατέντας “Χάρτινο τασάκι”, οι φορείς εκφράζουν την διάθεση να παρεμβαίνουν και να διαμορφώνουν την καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι, χάρτινα τασάκια θα μοιράζονται από αύριο στις παραλίες του Δήμου μας, πράξη με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο.
Το μήνυμα τους σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά), είναι το “Διατηρούμε τις ακτές καθαρές”.
Για περισσότερες πληροφορίες και την προμήθειά τους από ενδιαφερόμενους ξενοδόχους – επιχειρηματίες ή ακόμα και από εθελοντές ιδιώτες το τηλ. 2226350322, έως 3 μμ.

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΚΤΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου