Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΙΔΗΨΟΥΑπό το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Αιδηψού λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο:

Ο Σύλλογος μας προσπαθώντας να συμβάλει στην πολιτιστική ζωή του τόπου διοργανώνει συμμετέχει και υποστηρίζει διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Αυτή τη φορά θέλοντας να ψυχαγωγήσουμε τους μικρούς πολίτες του δήμου μας, σκεφτήκαμε να τους βάλουμε στην μαγεία του θεάτρου σκιών διοργανώνοντας δυο παραστάσεις ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ για τους μικρούς μας φίλους την Δευτέρα 4/7/16.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που τη χάρηκαν και διασκέδασαν παιδιά όσο και μεγάλοι, στην επιτυχία της εκδήλωσης και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γι αυτό συνέβαλαν ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού και ιδιαίτερα η αντιδήμαρχος κυρία Άννα Λουκατζίκου, ο κύριος Δημήτριος Αλεξανδρής και τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου.
Αν και διάγουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και οτιδήποτε προσπαθούμε γίνεται με δυσκολία, δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, δύναμη μας δίνουν τα εγγεγραμμένα μέλη μας και η στήριξη που έχουμε λάβει κατά καιρούς από θεσμούς αλλά και απλούς επαγγελματίες του τόπου μας.


ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΣΤΕΦΟΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6936824075

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΓΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6946232739

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου