Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΙΑΑπό το γραφείο της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, εφαρμόζοντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρέδωσε πλήρως συντηρημένο και εξοπλισμένο στο ΕΚΑΒ (τομέας Ιστιαίας) και το δεύτερο Δημοτικό Ασθενοφόρο, που ανήκε στον πρώην Δήμο Αρτεμισίου.

Μετά από την ολοκλήρωση αυτών των παραχωρήσεων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, το ΕΚΑΒ Ιστιαίας διαθέτει πλέον τρία ασθενοφόρα. Ένα ειδικό ασθενοφόρο - μονάδα για δύσκολα περιστατικά και τα δύο δημοτικά, πλήρως εξοπλισμένα, σύμφωνα με το αυστηρό πρωτόκολλο του ΕΚΑΒ. Ένα εκ των ασθενοφόρων μάλιστα, βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα στην Λουτρόπολη της Αιδηψού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, θεωρούν μεγάλη τους προτεραιότητα την συνδρομή του πάσχοντος Εθνικού Συστήματος Υγείας, στα πλαίσια πάντοτε των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου